Nieuws

Veilig, snel en zonder gedoe: Managed WordPress geeft je business een boost

27-08-2024 - Kiezen voor Managed WordPress, da's kiezen voor gemoedsrust. Terwijl jij je concentreert op je business, zorgen onze vakmannen voor de techniek achter je website. Elke dag opnieuw.

Eens je website er staat, wil je dat die online blijft. Liefst zonder technisch gedoe. Je publiceert af en toe een nieuwe blog, foto of snelle update, maar verder moet je website gewoon goed werken.

Kiezen voor Managed WordPress hosting is kiezen voor gemak en gemoedsrust. Updates, beveiliging en snelheid, wij regelen het voor je. Jij laat je business boomen.

Wat is Managed WordPress hosting?

Jij maakt een website, wij houden 'm snel, veilig en online. Bij Managed WordPress hosting hoef je je niets aan te trekken van de techniek achter je website.

Het is alsof je er een persoonlijke IT-specialist bijkrijgt. Onze vakmannen kijken regelmatig onder de motorkap van je website, installeren updates, houden het veilig voor jou en je klanten, geven hem een snelheidsboost en zorgen voor back-ups. Wat op schermen verschijnt, kies jij. Alles erachter nemen we van je over.

Hoe verschilt het dan van normale WordPress hosting?

Met normale WordPress hosting kom je al een heel eind ver. Je website wordt gehost op snelle servers en beveiligd door onze malware scanner. Zit je met een vraag, dan reken je gewoon op de expertise van onze experts, de klok rond.

Maar een website heeft onderhoud nodig. WordPress brengt regelmatig nieuwe updates uit. En ook het thema en de plugins die je gebruikt komen geregeld met een nieuwe versie. Die updates zijn belangrijk, want naast nieuwe functies zorgen ze ook voor een betere beveiliging van je website.

Je moet dus regelmatig zelf aan de slag. Tenzij je voor Managed WordPress hosting kiest. Dan zorgt nomeo voor alle updates. Maar dat is niet alles. Hieronder zetten we alle voordelen van Managed WordPress hosting op een rij. Je zal versteld staan van de winst die je boekt.

De voordelen van Managed WordPress hosting

Alle updates voor jou geïnstalleerd

Updates in WordPress zijn dagelijkse kost. En die houden we allemaal voor jou in de gaten. Heeft WordPress een nieuwe versie uit? Installeren we. Wordt er een beveiligingslek gedicht? We doen meteen een update. Een nieuwe functie in een plugin? We zorgen ervoor dat je die meteen kan gebruiken.

Die updates installeren we trouwens niet zomaar. Pas nadat we ze grondig hebben getest en zeker weten dat alles compatibel is met je website, voeren we die updates uit.

Jouw winst: je website is altijd up-to-date met de nieuwste functies en belangrijke beveiligingsoplossingen. Zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

Kwalijke software? Geen denken aan

Een gratis SSL-certificaat. Een dagelijkse malwarescan én -cleanup. Blokkering van verdachte log-inpogingen. Nomeo doet er alles aan om hackers en virussen buiten te houden, vooraleer ze schade aanrichten.

Jouw winst: nog voordat zich een beveiligingsprobleem zich voordoet, hebben we het al voor je aangepakt. Je klanten, website en reputatie worden beschermd.

Altijd de snelste van de klas

De snelheid van je website doet ertoe. Zeg nu zelf: een webpagina die traag laadt, is toch oervervelend?

Zo denken je bezoekers er ook over. Net zoals zoekmachines. Google straft trage laadtijden af met een lagere positie in de zoekresultaten.

Daarom kijken we regelmatig naar de prestaties van je website. Je WordPress-website wordt sowieso gehost op snelle servers. Maar je rekent ook op slimme cachingtechnologie zodat hij efficiënter laadt. En daarbovenop sturen we je website bij op basis van een check met PageSpeed Insights.

Jouw winst: een snelle website levert je meer klanten op die kopen én zoekmachines belonen je met een koppositie in hun zoekresultaten.

Een vangnet dankzij back-ups

Een storing, per ongeluk iets aangepast of verwijderd, er kan altijd iets misgaan. Dankzij automatische back-ups heb je altijd een vangnet.

Bij Managed WordPress hosting bewaren we die back-ups zelfs 90 dagen. Je kan dus makkelijk terugkeren naar een eerdere versie van je website, tot 3 maanden oud.

Jouw winst: extra veel gemoedsrust. Want wat er ook gebeurt, dankzij onze back-ups gaan je website en gegevens nooit verloren.

De extra's van Managed WordPress

Onze Managed WordPress hosting is gemaakt om voor jou te werken. Daarom doen we er ook deze extra's bovenop.

  • Uptime monitoring: omdat je website altijd online moet zijn. We bewaken dag en nacht de beschikbaarheid van je website. Elke maand krijg je daarover een rapport, zodat je echt weet hoe je website presteert.

  • Controle van formulieren: omdat je altijd bereikbaar moet zijn. Bezoekers, partners en leveranciers gebruiken je contactformulier voor vragen en bestellingen. Elk bericht dat ze er versturen, moet ook goed in jouw mailbox belanden. Daarom checken we regelmatig de werking van je contactformulier(en).

  • Gratis verhuis: omdat jij al hard werkt aan je business. Onze vakmannen ontfermen zich over een vlekkeloze verhuis van je website. Geen knip- en plakwerk, maar wel grondig getest en geoptimaliseerd. Je website neemt een vliegende start.

Managed WordPress, da's gemakkelijk

De techniek achter een website mag niet in de weg van jouw succes staan. Managed WordPress hosting neemt die drempel weg. Zodra je website online is, houden onze experts hem online. En veilig. En pijlsnel. Terwijl jij doet wat je het liefst doet: je business laten bloeien.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X