Nieuws

Beheer zelf back-ups van je cloud server

30-04-2024 - Back-ups zijn essentieel om omzet- en dataverlies te vermijden. Voortaan kan je zelf back-ups van cloud servers herstellen, zodat je snel kan reageren, in elke situatie.

We streven ernaar je zoveel mogelijk controle te geven over het beheer van cloud servers. Daarom introduceren we nieuwe functies in het controlepaneel. Zodat je sneller kan reageren en meer inzicht krijgt in je diensten.

Nieuw: back-ups downloaden en restoren

Nomeo maakt al dagelijks back-ups van bestanden op cloud servers. Voortaan kan je die ook zelf downloaden en terugzetten.

back-up cloud server zelf herstellen

Onze vakmannen blijven natuurlijk klaarstaan om je te helpen met back-ups. Wil je zelf een back-up downloaden en extern bewaren? Midden in de nacht een website of databank herstellen? Je kan zelf aan de slag, 24 op 7.

Overzicht van software en resources

Nog nieuw in het controlepaneel is het overzicht van alle geïnstalleerde software op je cloud server. Of het nu gaat over PHP, MySQL of andere programma's, in één oogopslag weet je welke software actief is op je servers.

actieve software op cloud server

Als handig extraatje hebben we ook prestatiegrafieken toegevoegd. Je krijgt meer inzicht in onder andere de performantie, het processorgebruik en het beschikbare geheugen van de cloud server. Een kijkje nemen? Je vindt de grafieken terug onder het tabblad 'Prestaties'.

Flexibel controlepaneel

Het controlepaneel van nomeo werd in-house gemaakt, met het oog op zoveel mogelijk flexibiliteit. Dat betekent dat we makkelijk nieuwe functies kunnen toevoegen, op basis van jouw noden.

Binnenkort voegen we een overzicht van alle actieve websites en databanken op een cloud server toe aan het controlepaneel. Later zal je ook zelf websites kunnen toevoegen via het dashboard. Daarmee geven we je touwtjes nog steviger in handen.

Heb je zelf suggesties voor ons controlepaneel? Laat het ons weten via support@nomeo.be.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X